VÅRE TJENESTER

Millor lever av å yte høy kvalitet på sine tjenester, og gir gjerne fra seg det lille ekstra som gjør at våre kunder kan lene seg tilbak og stole helt og holdent på oss. Tilgjengelighet er en kjerneverdi hos Millor, og vi kan love at du får svar innen 12 timer på din henvendelse.

REGNSKAP

Et godt regnskap er alltid et godt og viktig verktøy for en bedrift. Med et oppdatert og enkelt presentert regnskap stiller ledere bedre til bedriftens oppgaver og utfordringer. Vi i Millor vil gi deg et regnskap som er relevant og tilgjengelig til enhver tid. Du vil få egen bruker til vårt online-system, 24sevenoffice, hvor du kan få løpende oversikt over økonomien, betale regninger, fakturere og søke opp i bokførte bilag.

ÅRSREGNSKAP OG LIGNINGSPAPIRER

Et årsoppgjør er gjerne krevende og det stille strenge krav til dokumentasjon og oppbevaring. Vi i Millor hjelper deg gjerne med å oppfylle lovens krav. Vi vet også akkurat hva din revisor er ute etter, og vil ta samarbeidet et hakk videre ved å se på muligheter for forbedringer i rutiner og internkontroll sammen med din revisor for en bedre hverdag for nettopp din bedrift.

LØNNSTJENESTER

Det stille strenge krav til lønnsinnberetning og tidsriktig innrapportering og betaling av skatt og sosiale kostnader. Overlat lønnstjenestene til oss, og vi vil sørge for tidsriktig utbetaling til ansatte og fortløpende rapportering og betaling slik at myndighetene også kan se seg fornøyde. Om du heller ønsker en løsning hvor du ønsker å legge inn lønnen selv, gir vi deg selvfølgelig tilgang til vårt lønnssystem og kan stå for kvalitetssikringen og rapporteringen på dine vegne.

FAKTURERING

Vi tilbyr fakturaløsning som er fullt ut integrert med regnskapet og banken. Skaff deg KID-avtale, og det å følge opp innbetalinger blir til en lek i 24sevenoffice. Vi gir deg full opplæring i fakturaløsningen, og det helt kostnadsfritt. Vi tilbyr e-post tilkobling slik at du kan sende fakturaer på e-post – i tillegg er vi med på det som skjer og EHF-faktura tilbys for de som ønsker det.

RÅDGIVNING

I Millor legger vi stor vekt på å være en pålitelig og god rådgiver for våre klienter. Våre konsulenter kan gi deg råd om hvordan driften i selskapet kan forbedres, enten det er å spare kostnader eller øke inntekter. Vi kan også gi råd innen andre temaer som skatteoptimalisering, nyetableringer, budsjetthåndtering, kontantstrøm, verdsettelse, avvikling med mer.

Kontakt

Besøksadresse Oslo

+47 993 62 917

Schweigaards gate 42

0191 Oslo


post@millor.no